Hvad er fotokunst?

 

Vores koncept

Hos WeLoveCPH er alle vores værker produceret i maksimalt 30 eksemplarer. Herefter stoppes produktionen og værket udgår fra vores kollektion. Det sikrer, at vores kunder får et særdeles originalt produkt, der med garanti aldrig vil blive masseproduceret eller gengivet kommercielt andetsteds. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at dekorere private hjem eller virksomheder med fotokunst, hvis lige ikke ses andre steder. Billederne nummereres og signeres på bagsiden af Nicolas Cosedis ved hver bestilling.

Kun de bedste materialer er gode nok til vores produktioner hos WeLoveCPH. Derfor samarbejder vi udelukkende med få faste partnere og trykkerier indenfor EU. Vores billeder leveres enten som SMART PRINT eller ART PRINT.

 

SMART PRINT er en unik fremstillingsmåde, hvor fotografiet printes direkte på en let men yderst robust aluminiumsplade. Dette sikrer høj kvalitet og meget detaljerede motiver på en mat overflade. Et SMART PRINT er lysbestandigt og kan gå i arv fra generation til generation.

ART PRINT er ligesom SMART PRINT en fotografisk oplevelse udover det sædvanlige. Et ART PRINT kan betragtes som fotokunstens svar på en Rolls Royce. Elegance og evnen til både at være moderne og tidløs på en og samme tid kendetegner vores ART PRINT, der er et direkte tryk på  UV-beskyttet akrylglas, som efterfølgende fuldendes ved montering på en aluminiumsplade. Akrylglasset giver den klassiske dybdevirkning som kendes fra førende kunstgallerier verden over.

SMART PRINT
Elegant direkte tryk på aluminium.
ART PRINT
Tryk på akrylglas forstærket med aluminium.
Show More

Copyright © 2017  WeLoveCPH ApS. All rights reserved

ART PRINT

Tryk på akrylglas forstærket med aluminium.